søndag 28. november 2010

I dag var Ine så uheldig å få øyekatarr. Øye hennes seg ikke ut. Helt igjenklistret. Ser ordentlig vondt ut.

Julebakst







Var hos bestemor og bestefar i dag for å bake flere kaker. Vi bakte sirupssnipper, fylte kjeks og brente mandler. Var veldig koselig.



lørdag 27. november 2010

Pepperkakebaking




Da har vi så smått startet med juleforberedelser. I dag har Ine og jeg vært på CC og fått kjøpt en god del julegaver, og når vi kom hjem bakte vi pepperkaker. Dette var kjempekoselig. Ine koste seg skikkelig med deigen. Blei ikke så mye baking for hennes del, men ble mye kos. Vi fortsetter med baking hos bestemor og bestefar i morgen.


Deilig å slappe av med en bolle med frukt og playhouse Disney før leggetid. Ine koser seg skikkelig

En liten sjarmør







torsdag 25. november 2010

Julegateåpning


Vi tok oss en tur i Raufoss for å se på julegateåpningen. Det ble ikke lange turen. - 15 grader var litt i kaldeste laget over lengre tid.Men det var koselig å ta seg en tur.

lørdag 13. november 2010

Gøy med snø




Etter lengre tid med sykdom er Ine i mye bedre form. Hun husker nok ikke så mye fra forrige vinter så hun synts det var gøy å leke ute i snøen. Hun fikk ikke være ute så lenge ettersom hun har vært syk så lenge, da ble det hyl og skrik når vi skulle gå inn igjen.


torsdag 11. november 2010

Julekort


Har så smått begynnt å lage julekort. Noen av de blir enkle ettersom jeg skal lage en del. Inni kortet blir det satt inn et bilde av Ine.

Såpe



Forrige helg lagde jeg såpe. Fikk den nye panduro katalogen for noen uker tilbake, og da fikk jeg veldig lyst til å prøve noen nye ting. Så jeg var på gamle kremmer`n på Raufoss. Der har de fått mye nye panduro ting så da ble det utstyr til såpe. Det var veldig gøy, og veldig enkelt. Tenkte det er koselig å gi bort i små julegaver. Kjøpte organza poser som jeg la de i. Da kan de også brukes som duftepose. Jeg brukte lavendel lukt.

tirsdag 9. november 2010

Dukkeseng




Jeg var på loftet hos mamma og pappa og fant igjen ei dukkeseng jeg hadde da jeg var lita. Senga er hjemmelaget av bestefaren min, så jeg tenkte det var gøy at Ine kunne få den. Men den trengte et par strøk med maling. Jeg startet å male i helga, og fikk malt et strøk. Jeg er hjemme med Ine i dag. Hun er i skikkelig dårlig form, vi var hos legen og hun hadde en skikkelig infeksjon i kroppen som bare må gå over av seg selv, så da fikk jeg litt ekstra tid som jeg kunne bruke til maling. Hun har nå sovet snart 4 timer, så det tyder vel på at hun absolutt ikke er i form. Sove er ikke noe hun er kjent for å gjøre for mye av. Da er det bare å ta tiden til hjelp både i forhold til at Ine skal bli frisk, og at senga skal tørke. Jeg sydde sengetøy til senga forrige uke, så det blir gøy å få den ferdig. Ine er veldig glad i dukkelek om dagen.:)


søndag 7. november 2010

lørdag 6. november 2010

Foto tur på stenberg







Nok et forsøk på å få bilder til julekortene. Det er ikke lett. Ine var i skikkelig dårlig humør. Hun var trøtt og hylskrek halve turen så det ble ikke så mange bilder. Her er noen av dem. Var med noen på jobben så det ble tatt flere bilder. Stenberg var et kjempefint sted å ta bilder.



mandag 1. november 2010

Dyne og pute

Har sydd dyne og pute trekk til Ine. Tenkte hun skulle få dukkesenga jeg hadde da jeg var lita. (kommer bilde senere).

Bilderas












Et nytt forsøk på julekortbilder, men hun var mest interessert i å leke. Men koselig med bilder for det...