onsdag 30. juni 2010

GRATULERER MED DAGEN INE....

søndag 27. juni 2010

Bursdagsfeiring

Deilig med et bad etter all feiringa. Ine og Kristoffer koser seg i bassenget.

Ine fikk ei dukke som hun syntes var veldig spennende, (og den var veldig god å bite i)


Dagen ble feiret med pølser og kaker. Store og små koste seg ute i det fine været. Det ble veldig mange fine gaver på Ine. Hun fikk 2 dukker, dukke badekar, dukke klær, masse klær, sekk, matboks, trehjuls sykkel, tupperware kake sett for barn ,og hun fikk huskestativ med sklie og klatrevegg.

torsdag 24. juni 2010

Martha Stewart punchere


Har fått meg en del nye Martha Stewart punchere, så nå har det blitt en del scrapbooking og kortlaging i det siste. Hadde bryllupsdag forrige uke, og fikk da i gave av Thomas ulike punchere. Han hadde bestillt på e bay (venter fortsatt på en til).

Oreo kake


I helga er feiring på høyt nivå. På lørdag skal vi feire mamma`s 60 års dag, og på søndag skal vi feire Ine`s 1 års dag. Har laget ei oreo kake (skikkelig kaloribombe). Fant ei oppskrift på nettet. Det er første gangen jeg lager denne kaka så det blir spennende å smake resultatet. Den skal stå et par dager, da blir den visst enda bedre.

onsdag 23. juni 2010

Kos i solen







Ine hadde fått deg nye badeleker av bestemor. Disse var veldig populærer. Måtte utforskes med øyne og munnen....



Bursdagskort

Har laget bursdagskort til Ine. Et veldig enkelt kort. Har fått meg nye Martha Stewart punchere, så disse måtte jo prøves.

søndag 20. juni 2010

Sjokoladekort




Har laget et melkesjokolade"kort". Ble inspirert av noe jeg så Rita hadde laget. Skulle lage et kort til ei som blir 60, og vi skulle gi penger. Så da laget jeg esken med seddellomme.


tirsdag 15. juni 2010

Den som sover synder ikke




Måtte lage et kort i full fart. Her er resultatet. Enkelt og greit...

Snart 1 år.







Da har det snart gått 1 år siden Ine ble født. Det er skremmende å se hvor fort tiden går. Men det er moro å se hvor stor /hvor fort utviklingen er gått. Føles ikke at det er lenge siden vi var på sykehuset, og nå er det snart tid for barnehage, og tid for å begynne å jobbe igjen. Vi skal passe på å kose oss den siste tiden med fri før hverdagen kommer...God sommer.

Racing







Da er racing sesongen i full gang. Og Thomas er til stadighet å se ute på forskjellige baner i norges land. Her er bilder av bilen hans.

søndag 6. juni 2010

I dag var det tid for Ine`s første bad ute. Det var veldig gøy. Hun holdt på i over en time. Ine er kjempeglad i å bade.